Links

 

 

cb_6

 

Wie de winkel van VitaDier binnenstapt of de webshop bekijkt, ziet dat wij anders zijn dan doorsnee dierenwinkels. VitaDier is gespecialiseerd in ‘natuurvoeding voor dieren’ en gelooft in de kracht van de natuur om het lichaam gezond te maken en te houden.
Huisdiereneigenaren worden zich steeds bewuster van hoe belangrijk gezonde natuurlijke voeding voor hun dier is.
Daarom levert VitaDier uitsluitend diervoeders welke op deze filosofie gebaseerd zijn. Ons assortiment is zeer zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan strenge eisen: geen onnatuurlijke conserveringsmiddelen, kleurstoffen, smaakstoffen, zouten of suikers. Waar mogelijk gluten- of graanvrij en met een hoog vleesgehalte voor de hond en kat en een hoog vezelgehalte voor het paard.
Dieren gezond houden – met respect voor hun natuurlijke behoeftes en natuurlijke bronnen – vinden wij zeer belangrijk. Elk dier is uniek en heeft daarom specifieke hulp nodig om zijn/ haar gezondheid te bevorderen. In onze service, voedingsconsulten en adviezen staat de natuur voorop. Vaak is een andere benadering van voeding en/ of verzorging nodig om gezondheidsproblemen op te lossen. Wij kijken bij de inzet van onze producten dan ook niet alleen naar symptomen, maar naar het geheel, waarbij het zelfherstellend vermogen van het huisdier wordt aangesproken en zo klachten en ziektes worden bestreden.
VitaDier onderscheidt zich door de hoge mate van vakkennis en deskundige (probleemgerichte) adviezen door onze voedingsspecialisten.
Wij helpen u graag de eerste stap zetten naar een verantwoorde aanpak.

 

www.vitadier.nl